Olaplex

ÉÉN INGREDIËNT VERANDERT ALLES

Beschadigd haar? Olaplex! Chemische behandelingen zoals kleuren en blonderen en thermische behandelingen zoals föhnen en de stijltang beschadigen het haar. Deze schade uit zich in het ernstig zwak/futloos worden van het haar. Haarkleuren worden sneller dof, er ontstaan gespleten punten en het haar voelt droog aan. In het ergste geval breekt het haar zelfs af.

Deze schade ontstaat doordat er bepaalde verbindingen in het haar verbroken worden tijdens deze processen, de zwavelbruggen. Deze verbindingen bepalen de stevigheid van uw haar. Wanneer deze beschadigd raken wordt uw haar dus zwakker.

Olaplex wordt gezien als de grootste technologische doorbraak in de cosmetische industrie in jaren. Olaplex wordt geprezen met titels als “favoriete hulpmiddel voor kleurexperts” en heeft de award voor meest innovatieve beautyproduct in de wacht gesleept.

Olaplex verbindt/herstelt dus de gebroken zwavelbruggen in het haar. Echter bestaat uw haar ook uit vocht, keratine en andere bouwstoffen, het is daarom belangrijk om een goede shampoo en conditioner te hebben voor uw haar. Mijn persoonlijke voorkeur gaat uit naar een Sulfaten, siliconen en parabenen vrije shampoo en conditioner, deze zijn milder voor het haar.

Grote Hollywoodsterren zoals Jennifer Lopez, Camaron Diaz en Emma Stone veranderen hun haarstijl bijna net zo vaak als hun outfits. Het zijn deze sterren die zich alleen nog maar met Olaplex laten kleuren. Olaplex is de enige reden dat al die haartransformaties mogelijk zijn.

Hoe het werkt

In 3 stappen sterk, glanzend en gezond haar. De gepatenteerde chemie repareert en vermenigvuldigt kapotte verbindingen in het haar. Er is er maar één die dat kan!

Stap No. 1 wordt door de kapper toegevoegd aan uw kleur/blondeer/permanent of verdund met water voor een op zichzelf staande herstellende behandeling.

Stap No. 2 wordt door de kapper aangebracht direct nadat uw kleur/blondeer/permanent is uitgespoeld.

Stap No. 3 neemt u mee naar huis om uw haar verder te kunnen verzorgen, zo wordt uw haar nóg sterker. Breng eens per week een rijkelijke hoeveelheid aan op uw haar en laat het minimaal 10 minuten intrekken. Spoel het uit en was en verzorg uw haar met een goede shampoo en conditioner.

Kosten Olaplex

Een Olaplex behandeling tijdens uw kleurbehandelingvanaf €16,-
Een Olaplex intensieve behandeling zonder kleurbehandeling
Deze behandeling duurt 60 minuten inclusief een haarmasker
vanaf €37,-
Olaplex 3 thuisproduct€31,95

 Bijkomende producten

Conditioner (links): €19,90
Sulfaten vrije shampoo (rechts): €23,90
Ook te gebruiken als u een keratine behandeling heeft.

Voorbeelden Olaplex