•  

   

  Nu als introductie voor € 279,00

  Actie loopt tot 15-06-2019

   

  Afgaand voor de behandeling vind er altijd een intake gesprek plaats. Deze is geheel kosteloos. Voor een reservering hanteren wij een aanbetaling van € 50,00.

   

Plasma Lift

Ooglidcorrectie zonder operatie!

Plasmaliften; veilig, geen littekenweefsel en een kort herstel!

Heeft u last van overtollig huid in uw gezicht of hals? Laat dit veilig verwijderen door middel van de plasma pen. Plasmaliften is het milde alternatief voor een chirurgische ingreep. Het is een revolutionaire techniek zonder te snijden voor een permanente ooglidcorrectie of huidcorrectie!


Wat is de werking van het apparaat?


De punt van de pen projecteert een geïoniseerde boog op het huidoppervlak. De pen zelf komt niet in contact met de huid. De plasmaboog verdampt onmiddellijk de huid op de gewenste positie en verstevigt de omliggende huid. Het maakt de huid rondom de ogen tot 100% strakker en geeft direct resultaat.


De behandeling;


Voorafgaand aan de behandeling zullen er voor-foto’s gemaakt worden. Zodat na de behandeling het behaalde resultaat goed in beeld kan worden gebracht. Hierna wordt er een verdovingscrème aangebracht, welke er voor zorgt dat de oppervlakkige huidlaag verdoofd word. Het behaalde resultaat is direct zichtbaar en zal in kaart worden gebracht door het opnieuw maken van foto’s.

Is de ooglift behandeling voor iedereen geschikt?


De behandeling is geschikt voor mannen en vrouwen en voor jong en oud. In een aantal gevallen mag de behandeling niet worden uitgevoerd, onder meer:
• Mensen met Pacemaker, Holter bloeddruk monitorsysteem of ECG
• Mensen met andere geïmplanteerde elektrische apparaten
• Epilepsie patiënten
• Tijdens zwangerschap
• Mensen met metalen implantaten in het behandelgebied


De specialiste beoordeelt voor de behandeling of u in aanmerking komt voor de ooglidcorrectie zonder operatie. Uw gezondheidstoestand en de conditie van de huid spelen hierbij een belangrijke rol. Tevens bespreekt zij met u de verschillende mogelijkheden.
Twijfelt u of de behandeling voor u geschikt is? Neem gerust contact met ons op!


Na de ooglidcorrectie behandeling


Direct na de behandeling kunnen er wat roze/rode plekjes op de huid ontstaan. Dit is in het merendeel van de gevallen na een aantal uur tot twee dagen verdwenen. Ook kan de huid lichte tot matige zwelling vertonen die tot vijf dagen kan aanhouden. Daarnaast kunnen er bijna onzichtbare korstjes van 0,1mm doorsnede ontstaan. Deze mag u er absoluut niet afhalen om risico op littekentjes te voorkomen. Deze korstjes vallen er na een aantal dagen tot een week vanzelf af. Onder de korstjes ontstaat de nieuwe jonge huid.

Het is belangrijk de huid de eerste paar dagen goed te hydrateren maar niet te weken. Daarna 3 keer per dag de aanbevolen vettere oogcrème gebruiken die dun wordt opgebracht en goed wordt uitgestreken. Indien u naar buiten gaat, moet u de oogleden een paar keer per dag insmeren met de aanbevolen crème met factor 50 of compleet beschermen met een blokker. Als de zon schijnt, adviseren wij een zonnebril te dragen. Bij onvoldoende bescherming van de behandelde huid bestaat namelijk de kans op blijvende pigmentatie van de huid.
• De eerste 5 uur na de behandeling mag u niet intensief sporten, zwemmen, de huid koelen of weken.
• De eerste week niet in de sauna of infrarood.
• Advies: gedurende 1 week geen make-up op de behandelde zone.
• De eerste 4 weken na de behandeling mag u niet in de zon of onder de zonnebank.


Na 12 weken is het eindresultaat bereikt.


Aantal behandelingen ooglift zonder operatie


Het aantal behandelingen is afhankelijk van de hoeveelheid van het huidoverschot en uw huidtype. Maar ook de complexiteit van het probleem en uw individuele wensen spelen een rol. In de meeste gevallen kan één behandeling afdoende zijn. Echter, in sommige gevallen kan een tweede of zelfs nog derde behandeling nodig zijn. De specialiste spreekt voorafgaand de verwachting met u door. Tussen de behandelingen moet dan een ‘rustperiode’ zitten van ongeveer 8 tot 12 weken.