Een revolutionaire pigmentatiemethode

PMU

Semi permanent make-up is er voor iedereen die op elk moment van de dag (en nacht) er verzorgd uit wilt zien, weinig tijd heeft of moeite heeft om zich op te maken. Ook voor mannen die littekens willen camoufleren, bijvoorbeeld in de wenkbrauwen of na een haartransplantatie, maar ook voor een subtiele lashliner. Ook als u allergisch bent voor gewone make-up, is semi permanent make-up vaak de oplossing. Perfect onder alle omstandigheden, dus ook met sporten of in de sauna en met zwemmen, uw semi permanent make-up blijft altijd op z’n plaats en loopt niet meer uit.

Semi permanent make-up kan worden toegepast om wenkbrauwen, lippen of oogleden te accentueren en/of te corrigeren. U heeft het beste resultaat als u, afhankelijk van uw huidtype, elke 9 tot 14 maanden een touch up behandeling uit laat voeren zodat de kleur niet teveel vervaagd.

Deze wenkbrauwen komen wat volume te kort.

Dunne haartjes met de nano naald er tussen gezet.

kleur bepalen

Eindresultaat

PIGMENT REMOVAL

(ZONDER LASEREN) MEERDERE BEHANDELINGEN NOODZAKELIJK

Pigment Removal is een niet-invasie behandeling, waarbij het pigment wordt verwijdert met het Permanent make-up apparaat.
De behandeling berust op de zuiverende werking van verschillende zouten die er voor zorgen dat de kristal structuur van het ongewenste pigment geleidelijk wordt afgebroken. Alle Tattoo Removy producten zijn nagenoeg pH neutraal.

Tijdens het genezingsproces wordt het pigment in de huid ingekapseld. In eerste instantie zal je huid proberen het pigment af te stoten. Als de opperhuid, de epidermis is gesloten kan het pigment niet meer worden afgestoten. Dit is het pigment wat na genezing in de huid achter blijft. Dit pigment wordt ingekapseld. Je huid bouwt er als het ware een muurtje om heen. Hierdoor blijft het pigment heel lang zichtbaar.

Ecuri Removal bevat een veilig maar actief ingrediënt die het ongewenste pigment vrij maakt uit de inkapseling. Dit is een vorm van collagenase. Dit is een enzym dat het collageen van het kapsel afbreekt.

Het pigment is niet alleen ingekapseld maar verandert tijdens het genezingsproces ook van vloeibaar in vast. Het pigment gaat als een vloeistof in de huid maar wordt daarna een vaste stof. Nagenoeg alle pigmenten maken een kristalstructuur. Deze kristalstructuur is een harde substantie. Het wordt niet makkelijk afgestoten, ook niet als de huid is geopend.

Pigment Removal bevat een aantal hulpstoffen die de kristalstructuur afbreken. De belangrijkste is Magnesiumsulfaat, ook bekend als bitterzout. Bitterzout wordt gebruikt voor het ontslakken van je ingewanden. Het blijkt ook een heel goed middel om het pigment te verwijderen.

Met de Removal deze wenkbrauwen 9x behandeld om de oude PMU te verwijderen.