Feestje?, Bruiloft?, Presentatie?, communie of Zomaar?

Take a seat

Kom langs voor je haren te laten opsteken, vlechten, föhnen in overleg met onze Kapper is alles mogelijk.

Glamour Look

Net gewassen en mooi geföhnde haren zijn een supervrouwelijk accessoire maar niet altijd hebben we daar de tijd voor. Op dat soort momenten is een opsteekkapsel een uitkomst.

Bruidskapsel

Een van de beste dingen aan het zijn van de bruid is toch wel dat je er waarschijnlijk nog nooit zo mooi hebt uitgezien als op jullie trouwdag. Aan ieder detail wordt aandacht besteed en alles wordt tot in de puntjes verzorgd. Ook je bruidskapsel verdient natuurlijk alleen het beste. Met deze do´s en don´ts zorg je voor een prachtig resultaat! 

Je bruidskapsel is een niet te onderschatten onderdeel van jullie bruiloft. Je zult immers op iedere trouwfoto terugzien hoe je haar precies zat en je wilt er natuurlijk stralend uitzien. Met deze do´s en don´ts zit je haar in ieder geval perfect!

Do: Dicht bij jezelf blijven

Op je bruiloft zie je er natuurlijk niet uit als op een gewone dag, maar toch is het belangrijk om dicht bij jezelf te blijven. Het zou jammer zijn als je jezelf nauwelijks herkent op de trouwfoto´s! Houd dus vast aan je eigen stijl en kies niet voor een kapsel dat eigenlijk niet bij je past.

Do: Foto´s nemen van je kapsel

Neem een vriendin mee naar de proefsessie om van alle kanten foto´s te maken. Zo zie je meteen hoe jouw haar er straks op de trouwfoto´s uit komt te zien.

Do: Je haar goed verzorgen

In de weken voor de bruiloft is het belangrijk je haar goed te verzorgen. Gebruik voldoende voedende producten om je haar niet uit te laten drogen en verwen je lokken zo nu en dan met een haarmaskertje. Doe dit overigens niet de avond voor de bruiloft, hierdoor kan je haar namelijk te glad worden om er goed mee te kunnen werken.

Don´t: Een hip en modern bruidskapsel uitproberen

Hip en modern is natuurlijk hartstikke leuk, maar toch raden wij aan om voor een tijdloos bruidskapsel te kiezen. Zo kun je ook over jaren nog genieten van de trouwfoto´s en vraag je je niet af waarom je toch in hemelsnaam voor zo´n kapsel gekozen hebt.

Don´t: Je haar zelf doen op de dag van de bruiloft

Sommige bruiden willen het liefst zo veel mogelijk geld besparen en kiezen er daarom voor hun eigen haar te doen op de bruiloft. Als jullie er echt voor gaan en nauwelijks geld te besteden hebben, is dat natuurlijk prima. Toch zul je duidelijk het verschil zien met een professional die je hebt ingehuurd om dit te doen.

Don´t: Buiten je comfortzone gaan

Het is leuk om eens iets anders uit te proberen voor je bruiloft, maar het moet wel bij je passen. Laat je dus niet iets aanpraten waar jij je eigenlijk niet prettig bij voelt. Als jij je fijn voelt, ga je namelijk vanzelf stralen!

Cursus invlechten

ltijd al willen leren invlechten?

Altijd al willen leren invlechten? Ik bied in een avond de basis regels en begrippen voor het invlechten. De avond begint met een kopje koffie en appelgebak, ook voor de modellen. Vervolgens leer ik u een invlecht en opvlecht. Ook zal ik u wat handige tips geven over het invlechten.

U dient zelf een model mee te nemen (geen kleine kinderen, want 2 uur stil zitten duurt te lang voor hen).

We beginnen om 19.30 en eindigen om 21.30

Minimaal 4 cursisten en maximaal 6 cursisten.

Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het bedrag dient vooraf overgemaakt te worden.