Olaplex

ÉÉN INGREDIËNT VERANDERT ALLES


Beschadigd haar? Olaplex! Chemische behandelingen zoals kleuren en blonderen en thermische behandelingen zoals föhnen en de stijltang beschadigen het haar. Deze schade uit zich in het ernstig zwak/futloos worden van het haar. Haarkleuren worden sneller dof, er ontstaan gespleten punten en het haar voelt droog aan. In het ergste geval breekt het haar zelfs af.

Deze schade ontstaat doordat er bepaalde verbindingen in het haar verbroken worden tijdens deze processen, de zwavelbruggen. Deze verbindingen bepalen de stevigheid van uw haar. Wanneer deze beschadigd raken wordt uw haar dus zwakker.

HOE HET WERKT

In 3 stappen sterk, glanzend en gezond haar. De gepatenteerde chemie repareert en vermenigvuldigt kapotte verbindingen in het haar. Er is er maar één die dat kan!

 

  • Stap No. 1 wordt door de kapper toegevoegd aan uw kleur/blondeer/permanent of verdund met water voor een op zichzelf staande herstellende behandeling.

  • Stap No. 2 wordt door de kapper aangebracht direct nadat uw kleur/blondeer/permanent is uitgespoeld.

  • Stap No. 3 neemt u mee naar huis om uw haar verder te kunnen verzorgen, zo wordt uw haar nóg sterker. Breng eens per week een rijkelijke hoeveelheid aan op uw haar en laat het minimaal 10 minuten intrekken. Spoel het uit en was en verzorg uw haar met een goede shampoo en conditioner.