Meso Whitening

Veel mensen, mannen en vrouwen, hebben last van donkere kringen onder de ogen! Bij Natasjas-hair-face werken we met de nieuwste technelogie "Meso Whitening"  om de donkere kringen en (lever)vlekken te verwijderen. Met een aantal behandelingen ziet u er weer stralend en jeugdig uit!

Dit is dé behandeling voor het verwijderen van donkere kringen onder je ogen of andere pigmentvlekken zonder downtime (hersteltijd). Direct resultaat al na één behandeling!

Geheel pijnloos door de Meso needling methode met de nano module. Hiermee penetreren we het Meso whitening serum in je huid dat veel natuurlijke ingrediënten zoals o.a. vitamine C, kojic oil, arbutine en glutathione bevat. Hierdoor wordt het overtollig pigment geleidelijk aan afgebroken. Daarnaast krijg je een whitening cream mee voor thuis. Deze crème gebruik je elke avond lokaal op het behandelde gebied en je mag hier 4 uur na de behandeling mee starten.

Deze behandeling is geschikt voor alle huidtypen en huidskleuren en we raden aan om een kuur van 3 tot maximaal 5 behandelingen te doen met een interval van twee weken. De behandeling wordt per zone gedaan.

 Mag je na een behandeling  meso whitening de zon in?

 UV licht is de oorzaak dat melanine wordt gevormd, en zonlicht bevat veel UV straling. Het is dus van groot belang dat je de (donkere) delen van de huid goed beschermd!

Gebruik de High Protection Sunscreen Cream SPF50 (50 ml) voor optimale bescherming na de behandeling! En ook in de winterzon is het beter om de huid goed te beschermen.

Hoe lang heeft de meso whitening behandeling effect?

Dit hangt af van de oorzaak van de pigmentatie. Ouderdomsvlekken blijven echt lang weg, soms wel meer dan 2 jaar!

Voor melasma, hormonale pigmentvlekken, moet de behandeling regelmatig worden herhaald en is het gebruik van de Whitening cream heel belangrijk!

Kan deze behandeling op een huid met eczeem?

Ja het kan op een huid met eczeem, maar je moet geen medische problemen hebben. Alles wat ik doen geldt voor gezonde mensen. Eczeem valt hier precies tussenin. Er zijn veel gradaties van eczeem en verschillende oorzaken.  In het algemeen kun ik geen uitspraak doen als ik de klant niet hebt gezien. Als je toch wilt behandelen, kun je het best eerst een stukje behandelen om te testen en de reactie van de huid afwachten.

Salonbon

<div class="salonized-voucher" data-company="qcfhGiYM6eQty5cih4rjtmF6" data-color="#28ae59" data-language="nl" data-size="normal" data-position="left"></div><script src="https://static-widget.salonized.com/loader.js"></script>
 

Blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen en meer

  • Jan de Wittstraat 2
  • 4615 GC
  • Bergen op Zoom
  • 0622331870
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2020 Natasjas-Hair-Face All Rights Reserved