Luxe gezicht en nek behandeling

Luxe gezicht en nek behandeling met Mesoneedling en BB-Glow, geeft je gezicht/nek een ware boost met deze 90 minuten durende behandeling.

Wat is Mesoneedling en wat gebeurd er met de huid?

Mesoneedling is een professionele behandeling waarbij zichtbare huidverjonging en collageenstimulatie wordt bereikt. De Derma pen wordt hierbij gebruikt om de huid toegankelijk te maken om het werkzame serum in de huid te tamponeren. Wij werken met 3 verschillende serums die afgestemd zijn op jouw huidtype om je huid in de dermis laag een ware boost te geven. De behandeling stimuleert groeifactoren waardoor de structuur verbeterd, de huid egaler en lichter wordt, oneffenheden verminderen, de huid krijgt een gezondere kleur en zal gladder en strakker worden. Met Meso needling behandelen we ook donkere kringen/ vlekken onder de ogen, meer informatie over deze behandeling kan u vinden bij pigmentvlekken verwijderen.

Nadat we 60 minuten de Mesoneedling hebben aangebracht in de Dermis laag, gaan we de BB-Glow toepassen.

Wat is BB-Glow?

Dit is een behandeling die oorspronkelijk uit Korea komt. Het geeft je gezicht een mooi egaal en stralend effect zonder gebruik te maken van echte pigmentatie. Dit serum is als een foundation die 2 a 4 weken blijft zitten afhankelijk van je huidtype. Het maakt de huid een tint lichter en kan met mate roodheid en kringen bedekken.

De behandeling wordt aangebracht in de opperhuid en is geheel pijnloos. Deze behandeling kan ook los geboekt worden en is ideaal voor een trouwfeest of speciale gelegenheid. Het zal niemand ontgaan dat je gezicht straalt van jeugdigheid.

Welk salon behandelingen zijn er mogelijk?

Pakket 1 Meso needling met BB-glow gezicht en nek 90 minuten.

Pakket 2 Meso needling met BB-glow gezicht, nek en decolleté 120 minuten.

Pakket 3 BB-glow 60 minuten.

 

Blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen en meer

  • Jan de Wittstraat 2
  • 4615 GC
  • Bergen op Zoom
  • 0622331870
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2020 Natasjas-Hair-Face All Rights Reserved