TOTAALBELEVING

life is too short to have a bad hair day

In de beautysalon ben ik gespecialiseerd in het zetten van permanente make-up , met als visie wenkbrauwen of eyeliners te creëren die bij u gezicht passen. De permanent make- up pigmentatie van Ecuri zorgen voor een natuurlijke look.

Tevens zijn er verschillende anti-aging gezicht behandelingen zoals een 60 minuten behandeling met RevitalTrax. Voor een meer intense behandeling voor de diepere lijnen in het gezicht werk ik met een Meso therapie gecombineerd met BB Glow, deze behandeling geeft zichtbaar verbetering en duurt 120 minuten.

Met de planoplasma pen wordt op non operatieve wijze de huid verstevigd en gelift. De zones die behandeld worden zijn boven en onder ooglid, kraaienpootjes, mondrimpels en frons plooien, vollere lippen zonder botox of injecties, steelwratjes of pigmentvlekken verwijderen. En dit alles zonder te snijden.

Plasma Lift

Ooglidcorrectie zonder operatie!

Een open, attente blik wordt door onze omgeving als aantrekkelijk en vitaal ervaren. In de loop der jaren neemt de elasticiteit van de huid af en ontstaat er huid verslapping. Dit gebeurd vaak in gebieden waar de huid dunner wordt, oogleden, rimpels rond de mond, slappe wangen of kraaienpootjes. Juist deze gebieden zijn met de allernieuwste plasma lift  goed te behandelen.

permanent make-up

Een revolutionaire pigmentatiemethode

Semi permanent make-up is er voor iedereen die op elk moment van de dag (en nacht) er verzorgd uit wilt zien, weinig tijd heeft of moeite heeft om zich op te maken. Semi permanente make up voor wenkbrauwen of subtiele lashliner, ondervind het gemak om altijd opgemaakt te zijn.

Kapsalon

LIFE IS TOO SHORT TO HAVE A BAD HAIR DAY

Het is meer dan alleen knippen. Het gaat om de totaalbeleving.
Ik sta voor u klaar om het mooiste kapsel/ kleur aan u te adviseren. Werken met de juiste middelen en met passie zijn daarvoor mijn ingrediënten. 

Salonbon

<div class="salonized-voucher" data-company="qcfhGiYM6eQty5cih4rjtmF6" data-color="#28ae59" data-language="nl" data-size="normal" data-position="left"></div><script src="https://static-widget.salonized.com/loader.js"></script>
 

Blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen en meer

  • Jan de Wittstraat 2
  • 4615 GC
  • Bergen op Zoom
  • 0622331870
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2020 Natasjas-Hair-Face All Rights Reserved