TOTAALBELEVING

life is too short to have a bad hair day

Het is meer dan alleen een bezoek aan de beauty en kapsalon, het gaat om de totaalbeleving.


Ik sta voor u klaar, als haarstylist luister ik naar uw wensen, analyseer de structuur van het haar en bespreek de mogelijkheden die het beste bij uw gezicht en persoonlijkheid passen. Iedereen kan zijn/haar haren zelf verven maar het eindresultaat valt vaak ook tegen. Een professionele haarkleur zal u vele complimenten geven want haren verven bestaat uit verschillende technieken.

In mijn beautysalon zal ik op natuurlijke wijze uw ogen verfraaien door Plasma lift en Permanente make up. Ook hier bespreken we uw wensen en zal ik u een advies op maat kunnen geven. Iedereen is mooi op zijn/haar manier maar ook de wenkbrauwen worden bepaald door de afstand van de ogen. Bij het zetten van Permanente make up wordt hier rekening mee gehouden. Wenkbrauwen en eyeliner die uw gezicht niet zullen verfraaien zal ik als specialist niet adviseren. Ik hou altijd rekening met de natuurlijke vorm van uw gezicht. Met de Plasma lift behandeling draaien we de klok paar jaar terug in de tijd. Zonder snijden kunnen we de huid weer strakker maken, deze behandeling wordt veel gedaan bij de boven oogleden, kraaienpootjes en rond de mond. Andere gebieden in het gezicht zijn natuurlijk ook mogelijk.

 

 

Plasma Lift

Ooglidcorrectie zonder operatie!

Een open, attente blik wordt door onze omgeving als aantrekkelijk en vitaal ervaren. In de loop der jaren neemt de elasticiteit van de huid af en ontstaat er huid verslapping. Dit gebeurd vaak in gebieden waar de huid dunner wordt, oogleden, rimpels rond de mond, slappe wangen of kraaienpootjes. Juist deze gebieden zijn met de allernieuwste plasma lift  goed te behandelen.

permanent make-up

Een revolutionaire pigmentatiemethode

Semi permanent make-up is er voor iedereen die op elk moment van de dag (en nacht) er verzorgd uit wilt zien, weinig tijd heeft of moeite heeft om zich op te maken. Semi permanente make up voor wenkbrauwen of subtiele lashliner, ondervind het gemak om altijd opgemaakt te zijn.

Kapsalon

LIFE IS TOO SHORT TO HAVE A BAD HAIR DAY

Het is meer dan alleen knippen. Het gaat om de totaalbeleving.
Ik sta voor u klaar om het mooiste kapsel/ kleur aan u te adviseren. Werken met de juiste middelen en met passie zijn daarvoor mijn ingrediënten. 

Blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen en meer

  • Jan de Wittstraat 2
  • 4615 GC
  • Bergen op Zoom
  • 0622331870
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2020 Natasjas-Hair-Face All Rights Reserved