Keratine BEHANDELING

Honing Biotox (Format free) tot 60% vermindering van puis en krullend haar.

Onze natuurlijke Biotox keratine is een semi permanente behandeling, welke het pluizen/kroezen van het haar in grote mate vermindert en het haar gladder maakt, hersteld, voed, glans en verkorting van styling tijd zal geven.

Het gaat hier dus niet om een straightener, maar om een behandeling die het haar vele malen rustiger en veel makkelijker handelbaar maakt. Met Honing Biotox Keratine treatment wordt het haar hersteld naar zijn natuurlijke oorsprong. Er worden dus ook geen zwavelverbindingen in het haar verbroken. De behandeling zal door het wassen van het haar dan ook geleidelijk uit het haar verdwijnen.

Honing Biotox keratine behandeling is een niet agressieve behandeling die het haar daarnaast ook nog eens een diepe verzorging geven, waardoor beschadigd haar zich kan herstellen en de haargroei verbeterd wordt. Hierdoor kan men stellen dat deze Keratinebehandelingen bijvoorbeeld ook uitermate geschikt zijn als ondersteuning in het lang laten groeien van het haar. 

EIGENSCHAPPEN VAN EEN BRAZILIAANSE KERATINEBEHANDELING

 • Ontpluizen van het haar

 • Glad maken van het haar (hoe meer/beter behandeld, hoe gladder het haar)

 • Het haar wordt gevoed

 • Beschadigd haar hersteld zich

 • De tijd voor het stylen van het haar wordt in veel gevallen gereduceerd tot 20%

 • Tijdens de maandelijkse cyclus kan een keratine behandeling minder effect geven.

 • Transpireert u tijdens de nachten dan zal de keratine behandeling niet altijd 100% stijl blijven. Houd u rekening met dan een lichte golf in het haar.

Een goede keratine behandling is een treatment die in combinatie met vele andere behandelingen te gebruiken is. Honing Biotox in veel gevallen gewoon te combineren met kleurbehandelingen, blonderen of een oude straightners die nog in uw haar  zit.

Wij geloven in de perfectie van de natuur en verplichten ons ertoe om dit te behouden met pure producten, verrijkt met gecertificeerde bestanddelen.

De samenstellingen van PREVIA zijn extra zacht omdat ze vrij zijn van agressieve surfactanten, parbenen, aardoliederivaten, lanoline, kunstmatige kleurstoffen en ingredienten van dierlijke oorsprong.

Met nadruk: ik werk met 100% natuurlijke Keratine en is dus ook niet te vergelijken met de goedkopere Keratine straightner!

Nazorg

 • Voor een langdurig en het beste resultaat wast u uw haar voor de eerst 52 uur na de keratine behandeling met de Previa shampoo en Previa conditioner, herhaal dit 1 à 2 keer per week.

 • Wanneer het haar nat wordt binnen 52 uur na de keratine behandeling, droogt u het haar gelijk met een haardroger en belt u mij om u haren weer stijl te maken voor uw eerste wasbeurt. Toch zal het effect hebben op hoe stijl uw haar blijft dus zeg ik met nadruk: voorkom dat het haar nat wordt!

Onderhoud

Voor een optimaal langdurig resultaat raden wij ten zeerste aan om onze salon producten van Previa hair care te gebruiken. Zowel de shampoo als  conditioner hebben we voor verschillende haartypes. Het is heel belangrijk dat ze Sulfaat en Parabeen vrij zijn en zo min mogelijk schadelijke chemicalen bevatten.

Previa – SHAMPOO (met natuurlijke ingrediënten) Parabeen en Sulfaat free

Deze zachte formule laat de Keratine steeds weer intrekken naar elke was behandeling.

 

Previa – CONDITIONER (met natuurlijke ingrediënten ) Parabeen en Sulfaat Free

Previa conditioner heeft een een optimale ph waarden die er voor zorgen dat het haar gevoed wordt maar het haar niet onnodig zwaar maakt. Een goed conditioner maakt namelijk je haar NOOIT zwaarder.

Tip

Na het zwemmen in zee of een zwembad met chloorwater, is het noodzakelijk om het haar grondig uit te spoelen met schoon water om alle zout- en chloordeeltjes te verwijderen en daarna de geadviseerde Previa verzorgingsproducten te gebruiken.

Afhankelijk van hoe vaak u het haar wast zal het 3 à 4 maanden blijven zitten, gedurende deze tijd zal langzaam uw eigen slag/krul weer terug komen.

Beauty Makeup Skincare Instagram Post 3 Jpg 1

Beauty Makeup Skincare Instagram Post 9 Jpg

Beauty Makeup Skincare Instagram Post 11 Jpg

Beauty Makeup Skincare Instagram Post 4 Jpg

Beauty Makeup Skincare Instagram Post 9 Jpg 1

Beauty Makeup Skincare Instagram Post 7 Jpg 1

 

Blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen en meer

 • Jan de Wittstraat 2
 • 4615 GC
 • Bergen op Zoom
 • 0622331870
 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2020 Natasjas-Hair-Face All Rights Reserved