Onze Keratinebehandelingen

Onze keratinebehandeling is een populaire haarbehandeling die gericht is op het herstellen, gladmaken en versterken van het haar. Keratine is een natuurlijk eiwit dat van nature in je haar, huid en nagels voorkomt. Het is verantwoordelijk voor de structuur en stevigheid van je haar. Een keratinebehandeling omvat het aanbrengen van een product met een hoge concentratie keratine op het haar, gevolgd door warmte om het product in het haar te laten doordringen.

De voordelen van een keratinebehandeling voor je haar zijn onder andere:

 1. Gladheid en verminderde pluizigheid: Keratinebehandelingen kunnen helpen om de haarschubben te verzegelen en de buitenste laag van het haar glad te maken, waardoor het haar er gladder en minder pluizig uitziet.

 2. Beheersbaarheid: Het gladmaken van het haar verhoogt de beheersbaarheid, waardoor het gemakkelijker wordt om je haar te stylen en te kammen.

 3. Herstel van beschadigd haar: Als je haar beschadigd is door hitte, chemische behandelingen of andere factoren, kan een keratinebehandeling helpen om het haar tijdelijk te herstellen en de algehele gezondheid te verbeteren.

 4. Versterking: Door het aanvullen van keratine kan de structuur van het haar worden versterkt, wat kan bijdragen aan minder haarbreuk en gespleten haarpunten.

 5. Glans: Na een keratinebehandeling kan je haar er glanzender en gezonder uitzien vanwege de gladde textuur en verbeterde lichtreflectie.

Het is belangrijk op te merken dat keratinebehandelingen tijdelijk van aard zijn. Na verloop van tijd zal het effect vervagen naarmate je haar groeit en nieuwe haaraanzet verschijnt. De duur van het resultaat varieert, maar meestal houdt het effect tot enkele maanden aan.

 

Afhankelijk van de structuur van het haar zal er gekozen worden uit de volgende keratinebehandelingen:

 • Mango Therapie
 • Honing Biotox Therapie
 • Tanino Therapie

Al onze keratinebehandelingen zijn vrij van Formathyde

EIGENSCHAPPEN VAN EEN BRAZILIAANSE KERATINEBEHANDELING

 • Ontpluizen van het haar

 • Glad maken van het haar (hoe meer/beter behandeld, hoe gladder het haar)

 • Het haar wordt gevoed

 • Beschadigd haar hersteld zich

 • De tijd van het drogen wordt in veel gevallen gereduceerd tot 30%, dit word wel geadviseerd om dit met een föhn of stijltang te doen.

 • Tijdens de maandelijkse cyclus kan een keratine behandeling minder effect geven.

 • Transpireert u tijdens de nachten dan zal de keratine behandeling niet altijd 100% stijl blijven. Houd u rekening met dan een lichte golf in het haar.

Een goede keratine behandling is een treatment die in combinatie met vele andere behandelingen te gebruiken is. Honing Biotox in veel gevallen gewoon te combineren met kleurbehandelingen, blonderen of een oude straightners die nog in uw haar  zit.

Wij geloven in de perfectie van de natuur en verplichten ons ertoe om dit te behouden met pure producten, verrijkt met gecertificeerde bestanddelen.

De samenstellingen van PREVIA zijn extra zacht omdat ze vrij zijn van agressieve surfactanten, parbenen, aardoliederivaten, lanoline, kunstmatige kleurstoffen en ingredienten van dierlijke oorsprong.

Met nadruk: ik werk met 100% natuurlijke Keratine en is dus ook niet te vergelijken met de goedkopere Keratine straightner!

Nazorg

 • Voor een langdurig en het beste resultaat wast u uw haar voor de eerst 52 uur na de keratine behandeling met de Previa shampoo en Previa conditioner, herhaal dit 1 à 2 keer per week.

 • Wanneer het haar nat wordt binnen 52 uur na de keratine behandeling, droogt u het haar gelijk met een haardroger en belt u mij om u haren weer stijl te maken voor uw eerste wasbeurt. Toch zal het effect hebben op hoe stijl uw haar blijft dus zeg ik met nadruk: voorkom dat het haar nat wordt!

Onderhoud

Voor een optimaal langdurig resultaat raden wij ten zeerste aan om onze salon producten van Previa hair care te gebruiken. Zowel de shampoo als  conditioner hebben we voor verschillende haartypes. Het is heel belangrijk dat ze Sulfaat en Parabeen vrij zijn en zo min mogelijk schadelijke chemicalen bevatten.

Previa – SHAMPOO (met natuurlijke ingrediënten) Parabeen en Sulfaat free

Deze zachte formule laat de Keratine steeds weer intrekken naar elke was behandeling.

 

Previa – CONDITIONER (met natuurlijke ingrediënten ) Parabeen en Sulfaat Free

Previa conditioner heeft een een optimale ph waarden die er voor zorgen dat het haar gevoed wordt maar het haar niet onnodig zwaar maakt. Een goed conditioner maakt namelijk je haar NOOIT zwaarder.

Tip

Na het zwemmen in zee of een zwembad met chloorwater, is het noodzakelijk om het haar grondig uit te spoelen met schoon water om alle zout- en chloordeeltjes te verwijderen en daarna de geadviseerde Previa verzorgingsproducten te gebruiken.

Afhankelijk van hoe vaak u het haar wast zal het 3 à 4 maanden blijven zitten, gedurende deze tijd zal langzaam uw eigen slag/krul weer terug komen.

Beauty Makeup Skincare Instagram Post 3 Jpg 1

Beauty Makeup Skincare Instagram Post 9 Jpg

Beauty Makeup Skincare Instagram Post 11 Jpg

Beauty Makeup Skincare Instagram Post 4 Jpg

Beauty Makeup Skincare Instagram Post 9 Jpg 1

Beauty Makeup Skincare Instagram Post 7 Jpg 1

Salonbon

<div class="salonized-voucher" data-company="qcfhGiYM6eQty5cih4rjtmF6" data-color="#28ae59" data-language="nl" data-size="normal" data-position="left"></div><script src="https://static-widget.salonized.com/loader.js"></script>
 

Blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen en meer

 • Jan de Wittstraat 2
 • 4615 GC
 • Bergen op Zoom
 • 0622331870
 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2020 Natasjas-Hair-Face All Rights Reserved