TOTAALBELEVING

In mijn kapsalon gaan creativiteit samen met de nieuwste trends op haar mode. Ik vind het heerlijk om je het juiste advies te geven, wat zijn jouw wensen en welke kleur en coupe past bij jouw gezicht. Ik ben bekend met verschillende kleurtechnieken zoals Ombre/ Balayaye, Baby Highlights, Cps kleuring, High and Lowlights . Maar mijn beroep bestaat niet alleen uit kleuren en knippen. Heeft u last van natuurlijk droog, poreus, beschadigt haar? Is dit ontstaan door de zon, schadelijke haarkleuring of na chemotherapie. Met mijn natuurlijke TK en HBT keratine behandeling herstel ik beschadigt haar. In mijn reviews heeft iemand mij eens een haar dokter genoemd naar haar 1ste keratine ervaring. Jaarlijks volg ik training/ masterclass voor zowel de beauty als kapsalon.

Mijn salon is een erkend leerbedrijf, daarom werken er bij mij stagiaires die graag in de toekomst echte haarstylisten willen worden. Met mijn kennis en ervaring leer ik ze graag alles over de Beauty en Kapsalon.

Salonbon

<div class="salonized-voucher" data-company="qcfhGiYM6eQty5cih4rjtmF6" data-color="#28ae59" data-language="nl" data-size="normal" data-position="left"></div><script src="https://static-widget.salonized.com/loader.js"></script>
 

Blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen en meer

  • Jan de Wittstraat 2
  • 4615 GC
  • Bergen op Zoom
  • 0622331870
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2020 Natasjas-Hair-Face All Rights Reserved