Mijn levensstijl:

Groei door ontwikkeling

Hoi ik ben Natasja

Ik ben een moderne vrouw die graag positief in het leven staat. Ik ben volslank maar dit komt niet door mijn gewicht maar meer door mijn te korte lengte. ( zo zie ik dit tegenwoordig )

Ik ben dol op drop en s´nachts mag je mij wakker maken voor een Bossche bol. In het weekend drink ik graag de mix Cola Amaretto. Verder ben ik sinds kort een echte kampeer fanaat geworden. Mijn passie voor mijn werk staat bijna boven aan want de grootste passie van mijn leven is mijn zoon en mijn lieve vriend.

 

In de beautysalon ben ik gespecialiseerd in het zetten van permanente make-up , met als visie wenkbrauwen of eyeliners te creëren die bij u gezicht passen. De permanent make- up pigmentatie van Ecuri zorgen voor een natuurlijke look.

Tevens zijn er verschillende anti-aging gezicht behandelingen zoals een 60 minuten behandeling met RevitalTrax. Voor een meer intense behandeling voor de diepere lijnen in het gezicht werk ik met een Meso therapie gecombineerd met BB Glow, deze behandeling geeft zichtbaar verbetering en duurt 120 minuten.

Met de planoplasma pen wordt op non operatieve wijze de huid verstevigd en gelift. De zones die behandeld worden zijn boven en onder ooglid, kraaienpootjes, mondrimpels en frons plooien, vollere lippen zonder botox of injecties, steelwratjes of pigmentvlekken verwijderen. En dit alles zonder te snijden.

In mijn kapsalon gaan creativiteit samen met de nieuwste trends op haar mode. Ik vind het heerlijk om je het juiste advies te geven, wat zijn jouw wensen en welke kleur en coupe past bij jouw gezicht.

Ik ben bekend met verschillende kleurtechnieken zoals Ombre/ Balayaye, Baby Highlights, Cps kleuring, High and Lowlights . Maar mijn beroep bestaat niet alleen uit kleuren en knippen. Heeft u last van natuurlijk droog, poreus, beschadigt haar? Is dit ontstaan door de zon, schadelijke haarkleuring of na chemotherapie. Met mijn natuurlijke TK en HBT keratine behandeling herstel ik beschadigt haar.

In mijn reviews heeft iemand mij eens een haar dokter genoemd naar haar 1ste keratine ervaring. Jaarlijks volg ik training/ masterclass voor zowel de beauty als kapsalon.

 

Mijn salon is een erkend leerbedrijf, daarom werken er bij mij stagiaires die graag in de toekomst echte haarstylisten willen worden. Met mijn kennis en ervaring leer ik ze graag alles over de Beauty en Kapsalon.

Team Natasja’s-hair-face staat voor u klaar, wij helpen u met een stralend gezicht met schitterende haren.

 

Tot snel Natasja

Salonbon

<div class="salonized-voucher" data-company="qcfhGiYM6eQty5cih4rjtmF6" data-color="#28ae59" data-language="nl" data-size="normal" data-position="left"></div><script src="https://static-widget.salonized.com/loader.js"></script>
 

Blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen en meer

  • Jan de Wittstraat 2
  • 4615 GC
  • Bergen op Zoom
  • 0622331870
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2020 Natasjas-Hair-Face All Rights Reserved