Natasjas Hair-Face steunt een aantal goede doelen. Hieronder kunt u zien welke doelen we steunen.

Villa Joep

VILLA JOEP

Villa Joep is een fonds op het gebied van neuroblastoom kinderkanker. Ieder jaar krijgen 25 tot 30 jonge Nederlandse kinderen deze diagnose. 60 tot 70 procent van de kinderen met de zwaarste vorm van neuroblastoom overlijdt. Daarmee is neuroblastoom één van de meest agressieve vormen van kinderkanker. Villa Joep zamelt geld in voor onderzoek naar deze ziekte. Daarnaast brengt het fonds lotgenoten samen. Het fonds werkt alleen met vrijwilligers en het geld dat wordt opgehaald gaat volledig naar het goede doel.

Wil jij meer weten klik  dan op deze  link VILLA JOEP

CLINI CLOWNS

In 2010 kreeg mijn zoontje Neuroblastoom kinderkanker waardoor hij 3 jaar intensief chemotherapie onderging, de 8 dagen aaneengesloten in het ziekenhuis waren pittig. De cliniclown komen langs om de kinderen maar ook zeker de ouder even op te vrolijken. Het is een gezellig groepje clowns die graag grapjes maken en ondeugende dingen. Sindsdien ben ik al tien jaar donateur en draag deze organisatie een warm hart toe.

Wil jij meer weten klik  dan op deze  link CLINI CLOWNS

Toupim

Bij natasjas-hair-face doneren wij het haar aan Toupin, het opsturen van het haar kost u iets, echter rekenen wij wel voor het knippen van het haar. Als dank dat jij je haar laat knippen wordt er in de salon een gratis Ibiza veertje bij je geplaatst. Wil jij je haar graag doneren klik op deze  link HAAR DONEREN om te zien aan welke voorwaarden je haar moet voldoen.

Ben of ken jij iemand die binnenkort chemotherapie ondergaat, bij Toupin kan je ook mooie haarbanden van je eigen haar laten maken. Wil je hier meer over weten klik dan op deze link HAARWERK VAN EIGEN HAAR

Salonbon

<div class="salonized-voucher" data-company="qcfhGiYM6eQty5cih4rjtmF6" data-color="#28ae59" data-language="nl" data-size="normal" data-position="left"></div><script src="https://static-widget.salonized.com/loader.js"></script>
 

Blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen en meer

  • Jan de Wittstraat 2
  • 4615 GC
  • Bergen op Zoom
  • 0622331870
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2020 Natasjas-Hair-Face All Rights Reserved