Welkom in mijn salon Salon2Go voor heen Natasjas-hair-face

Salon2Go heeft een  Metamorfose ondergaan maar ik ben de zelfde eigenaar. Binnen kort zal er een nieuwe website gelanceerd worden, achter de schermen zijn we hier druk mee bezig.

Waarom de naamswijziging ?

Tijdens de renovatie vond ik de vorige naam niet meer echt passen bij het nieuwe interieur en wat ik met mijn salon wil uitstralen. Mijn salon bestaat uit de Beauty en Kapsalon gedeelte en is gevestigd op huisnummer 2. De naam Salon2Go was daarom voor mij ook de perfecte naam. De salon is schitterend geworden en ben zeker mega trots op alles wat we hebben bereikt. Ik kijk uit naar de toekomst en weet dat ik nog vele jaren met plezier hier kan werken. Ben jij opzoek naar een kleine salon waar je wel een totaal beleving kan krijgen kom dan zeker naar Salon2Go. Ik zit al meer als 30 jaar in het vak, toch blijf ik jaarlijks op training gaan want ik blijf leergierig naar nieuwe technieken en trends.

 

Liefs Natasja

 

Beautysalon

In de beautysalon ben ik gespecialiseerd in het zetten van permanente make-up , met als visie wenkbrauwen of eyeliners te creëren die bij u gezicht passen. De permanent make- up pigmentatie van Ecuri zorgen voor een natuurlijke look.

Tevens zijn er verschillende anti-aging gezicht behandelingen zoals een 60 minuten behandeling met RevitalTrax. Voor een meer intense behandeling voor de diepere lijnen in het gezicht werk ik met een Meso therapie gecombineerd met BB Glow, deze behandeling geeft zichtbaar verbetering en duurt 120 minuten.

Met de planoplasma pen wordt op non operatieve wijze de huid verstevigd en gelift. De zones die behandeld worden zijn boven en onder ooglid, kraaienpootjes, mondrimpels en frons plooien, vollere lippen zonder botox of injecties, steelwratjes of pigmentvlekken verwijderen. En dit alles zonder te snijden.

Salonbon

<div class="salonized-voucher" data-company="qcfhGiYM6eQty5cih4rjtmF6" data-color="#28ae59" data-language="nl" data-size="normal" data-position="left"></div><script src="https://static-widget.salonized.com/loader.js"></script>
 

Blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen en meer

  • Jan de Wittstraat 2
  • 4615 GC
  • Bergen op Zoom
  • 0622331870
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2020 Natasjas-Hair-Face All Rights Reserved