Een fotocollectie van onze behandelingen

Totaalbeleving

In onze salon blijven wij op de hoogten van de allerlaatste kniptechnieken en modellen. Of het nu gaat om knippen, effileren ,slicen  inknippen, opscheren afhankelijk van het haartypen en het model zullen we deze methodes toepassen om zo de beste look voor u haar te creëren.

Want dat wat bij de klant past, maakt de klant moooi. Werken met de juiste middelen en met passie zijn daarvoor mijn ingrediënten

Foto's Plasma Lift

Ooglidcorrectie zonder operatie!

Plasmaliften; veilig, geen littekenweefsel en een kort herstel!

Heeft u last van overtollig huid in uw gezicht of hals? Laat dit veilig verwijderen door middel van de plasma pen. Plasmaliften is het milde alternatief voor een chirurgische ingreep. Het is een revolutionaire techniek zonder te snijden voor een permanente ooglidcorrectie of huidcorrectie!

Foto's Semi permanent make-up ( PMU )

Een revolutionaire pigmentatiemethode

Semi permanent make-up is er voor iedereen die op elk moment van de dag (en nacht) er verzorgd uit wilt zien, weinig tijd heeft of moeite heeft om zich op te maken. Ook voor mannen die littekens willen camoufleren, bijvoorbeeld in de wenkbrauwen of na een haartransplantatie, maar ook voor een subtiele lashliner. Ook als u allergisch bent voor gewone make-up, is semi permanent make-up vaak de oplossing.

Foto's Haarbehandeling

Totaalbeleving

Het is meer dan alleen knippen. Het gaat om de totaalbeleving.
Ik sta voor voor je klaar om het moooiste uit jou naar boven te halen. Niet alleen met behulp van hairstyling en kleur, maar ook met diverse schoonheidsbehandelingen.

Want dat wat bij de klant past, maakt de klant moooi. Werken met de juiste middelen en met passie zijn daarvoor mijn ingrediënten

Blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen en meer

  • Jan de Wittstraat 2
  • 4615 GC
  • Bergen op Zoom
  • 0622331870
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2020 Natasjas-Hair-Face All Rights Reserved