PMU

Een revolutionaire pigmentatiemethode

Semi permanent make-up is er voor iedereen die op elk moment van de dag (en nacht) er verzorgd uit wilt zien, weinig tijd heeft of moeite heeft om zich op te maken. Semi permanente make up voor wenkbrauwen of subtiele lashliner, ondervind het gemak om altijd opgemaakt te zijn. Ook als u allergisch bent voor gewone make-up, is semi permanent make-up vaak de oplossing. Perfect onder alle omstandigheden, dus ook met sporten of in de sauna en met zwemmen, uw semi permanent make-up blijft altijd op z’n plaats en loopt niet meer uit.

Semi permanent make-up kan worden toegepast om wenkbrauwen, lippen of oogleden te accentueren en/of te corrigeren. U heeft het beste resultaat als u, afhankelijk van uw huidtype, elke 12 maanden een touch up behandeling uit laat voeren zodat de kleur niet teveel vervaagd.

In mijn salon werk ik met de pigmentatie van Ecuri cosmetics, deze voldoen aan alle eisen van de NVWA en dus volkomen veilig. Ecuri-pigmenten zijn gegarandeerd kleurvast, wenkbrauwen worden dus niet rood of grijs. Natasjas-Hair-Face is gecertificeerd door de GGD. Deze keuring wordt 1x per 3 jaar herhaald en hiermee heeft u de garantie dat de behandeling volgens de regels worden uitgevoerd.

3D Hairstrokes

Eerst tekenen en dan aanbrengen

3D hairstrokes van dichtbij

Voor en Na de behandeling

Salonbon

<div class="salonized-voucher" data-company="qcfhGiYM6eQty5cih4rjtmF6" data-color="#28ae59" data-language="nl" data-size="normal" data-position="left"></div><script src="https://static-widget.salonized.com/loader.js"></script>
 

Blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen en meer

  • Jan de Wittstraat 2
  • 4615 GC
  • Bergen op Zoom
  • 0622331870
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2020 Natasjas-Hair-Face All Rights Reserved