Wenkbrouwen epileren en verven

Het vormen van de wenkbrauwen is een simpele manier om grote veranderingen aan te brengen in het algehele uiterlijk. De wenkbrauwen zijn erg bepalend in jouw expressie. Of je nu oud of jong bent, veel of weinig tijd aan je uiterlijk besteed, het is zeker de moeite waard om wat extra aandacht aan jouw wenkbrauwen te besteden. In onze salon hebben wij voor vaste klanten een strippenkaart voor wenkbrauwen. Bij aankoop van een stippenkaart koopt je 3 wenkbrauw behandelingen en geven we je 25% korting op het totaalbedrag. Kom jij vaak je wenkbrauwen epileren, verven of beide overweeg dan zeker deze strippenkaart.

Wat doen wenkbrauwen met je gezicht?

1. Een meer jeugdige uitstraling Wenkbrauwen met een lichte boog zorgen ervoor dat het gebied rond de ogen vrijkomt en dat de ogen er gelift uitzien. Dit zorgt ervoor dat er meer ruimte is voor oogschaduw en dat de uitstraling van het gezicht er jeugdiger uitziet.

2. Balanceert gelaatstrekken Wenkbrauwen die goed gevormd zijn kunnen het hele gezicht in balans en proportie brengen. Gelaatstrekken kunnen worden geaccentueerd of juist ‘zachter’ worden gemaakt

 

3. Accent op de ogen Er wordt gezegd dat de ogen de ramen voor de ziel zijn (‘the eyes are the window to the soul’). Zoiets belangrijks als de ogen verdienen het om aandacht te krijgen.

4. Een meer verfijnde uitstraling Een nette wenkbrauw kan iemand een gepolijste look of uitstraling geven. Vrouwen met mooi gevormde wenkbrauwen zien er vaak erg verzorgd uit, ook als ze geen make-up dragen.

5. Ik zeg altijd jouw wenkbrauwen zijn je jas van jouw gezicht. Het is heel belangrijk dat jouw wenkbrauwen bij jouw gezicht passen. Heel vaak zie ik helaas dat bij vele de wenkbrauwen uit het gezicht springen. Dit is heel storend en leid vaak mensen ook af.

6. Ga naar een specialist Wanneer je de wenkbrauwen wilt laten vormen door bijvoorbeeld epileren en/ of verven. Wij weten precies wat er goed bij jouw gezichtsvorm past en welke wenkbrauwvorm je beter niet kunt nemen. Wil jij altijd perfecte wenkbrauwen, dan is permanente make-up misschien wel wat voor jou! Lees meer over het laten zetten van permanente make-up voor de wenkbrauwen op onze website.

Wil jij graag nog meer weten over welke wenkbrauwen het beste bij jou passen klik dan zeker op de link https://www.elle.be/

 

Salonbon

<div class="salonized-voucher" data-company="qcfhGiYM6eQty5cih4rjtmF6" data-color="#28ae59" data-language="nl" data-size="normal" data-position="left"></div><script src="https://static-widget.salonized.com/loader.js"></script>
 

Blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen en meer

  • Jan de Wittstraat 2
  • 4615 GC
  • Bergen op Zoom
  • 0622331870
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2020 Natasjas-Hair-Face All Rights Reserved